Kézilabda Női NBII

Múltidézés #1

Megpróbáljuk a bezártságot kicsit színesebbé tenni néhány múltbéli esemény felidézésével. Kezdjük tehát a női kézilabda NBII-es szezon rajtjával, jelen összefoglalónk 5 mérkőzést fog felidézni nagy vonalakban.

Az első fordulóban idegenben kezdtünk az ősi rivális Csepel DSE ellen. Ezek az összecsapások mindig nagy presztízsűek. Ezúttal sajnos alul maradtunk 27-20-as arányban. Találatokat tekintve Ragó Rebeka, Somlai Rita és Szijártó Helga is 3 találatot jegyzett, ők voltak a legeredményesebbek a csapatból.

Egy héttel később a második fordulóban azonban gyorsan sikerült kozmetikáznunk az előző fordulóban elszenvedett vereséget, hazai környezetben 27-22-es győzelmet arattunk az ÓKSI-RÉV alakulata ellen. Szijártó Helga nevét kell ismét megemlítenünk, elképesztő 9 góllal segítette a csapatot a sikerhez.

A harmadik meccsnapon az Inárcs-Örkény otthonába látogattunk, és egy végletekig kiélezett 26-25-ös vereséget szenvedtünk. Ez alkalommal Orján Viktória volt a legeredményesebb, 5-ször volt eredményes.

A negyedik meccset az Érd U22-es alakulata ellen vívtunk, sajnos itt egy nagy arányú vereséget szenvedtünk hazai környezetben, 26-36 lett a vége. Nonn Dorottya hozta a legjobb formát az adott napon, 7 alkalommal talált az ellenfél kapujába. Az ötödik forduló sem zárult sokkal több sikerrel, itt a Vecsési SE ellen szenvedtünk 30-27-es vereséget. Itt ismét Szijártó Helga 8 találatát kell kiemelni.

Nemsokára folytatjuk visszatekintésünket, addig is mindenki vigyázzon magára és egymásra!

Hajrá TFSE!

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!