Női NBI Röplabda

A Budaörs érkezik!

NB I-es női röplabdásaink vasárnap délután 5 órától hazai pályán fogadják a 7. helyen álló budaörsieket.

Az aktuális rivális 27 pontot szerzett eddig. A februári hónapban eddig egy győzelem (MTK), és három vereség (Vasas, Kispest, Veszprém) szerepel a nevük mellett. Ezzel szemben csapatunk 38 megszerzett egységgel a 3. helyet foglalja el. Lányaink februárban 3 mérkőzést játszottak, ezekből kettőt megnyertek (GRC, MTK), egyet pedig elveszítettek (Vasas).

A budaörsiekkel legutóbb novemberben találkoztunk. Azon a megmérettetésen 0:3-as (-23, -15, -17) idegenbeli győzelmet sikerült elérni. Joel Olazábal Herrea tanítványainak feltett szándéka, hogy javítsanak a múlt hétvégi vereséget követően és visszatérjenek korábbi formájukhoz. Ehhez ismét stabil alapjátékot kell nyújtaniuk, lehetőleg kevés hibával.

Csapatunk univerzális játékosa, Villányi Brigitta nyilatkozott a mérkőzést megelőzően: „Az alapszakasz vége felé minden csapat küzd a pontokért, hogy minél előkelőbb helyet tudjon elfoglalni a tabellán a rájátszásra, így biztosan izgalmas és meglepetésekkel teli lesz ez az időszak. A Budaörs ellen is erre számítok, egész héten azon vagyunk, hogy az előző hétvégi kudarcból felálljunk és visszataláljunk önmagunkhoz, remélem vasárnap újra sikerül megmutatni mit tudunk, hogy sikeresen zárhassuk a hetet!”

Női NB I. – 16. forduló
TFSE – Budaörsi DSE-EMERICUS SE (03.03. 17:00)
Dr. Koltai Jenő Sportcsarnok, Budapest

A mérkőzést élőben közvetíti a Sportmédia youtube csatornája:

Sok sikert lányok, hajrá TFSE!