Futsal Magyar Kupa Női NBI

A Bernhardt nővérek jelentették a vesztünket

Női futsalcsapatunk közel egy hónap tétmérkőzés nélküli időszakot követően újból pályára lépett a hétvége során. Lányaink a Magyar Kupa 2. fordulójában próbáltak szerencsét a Kelen SC otthonában.

Az előzetes várakozások alapján – az osztálykülönbség ellenére – ki-ki meccsre volt kilátás. A találkozó első tíz perce sajnálatos módon ugyanazt hozta, mint az eddigi bajnoki találkozók. Négy bekapott gól a játékrész első felében – mondhatni a megszokott forgatókönyv. A 16. és 17. perceb adtunk magunkról némi életjelet, Kovács Szilvia vette be kétszer is hazaiak kapuját. (4–2)

A fordulást követő első percben újabb Kelen találat született, amire két góllal tudtunk válaszolni. (5–4) Ekkor úgy tűnt akár meg is fordíthatjuk a meccset, azonban Bernhardt Barbara és Bernadett gyorsan szertefoszlatta ezeket a reményeket. Gyakorlatilag a testvérpár döntötte el a mérkőzést, hiszen ketten együtt összesen hétszer voltak eredményesek. Hiába igyekeztünk tehát, másodosztályú ellenfelünk esélyt sem hagyott nekünk.

Végeredmény: Kelen SC – TFSE-BeStrong 9–5 (4–2)

Ezzel a vereséggel búcsúzunk a Magyar Kupa küzdelmektől, maradt a bajnokság és a bennmaradás kiharcolása.

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!