Kézilabda Női NBII

1 hónap szünet után folytatjuk!

Női kézilabdacsapatunk legutóbb október 16-án lépett pályára az NBII-ben, lányaink akkor az Inárcs-Örkény KC otthonában arattak győzelmet (21–29). Kiválóságaink azóta gőzerővel készülnek a folytatásra, amit az Óbudai Kézilabda Sportiskola (ÓKSI) ellen vívnak a mostani hétvégén.

Herbert Krisztián tanítványai jelenleg egy ponttal maradnak el a dobogótól, 3 győzelemmel, 1 döntetlennel és 1 vereséggel az 5. helyen állnak. Gólarányunk is pozitívan fest: 152 lőtt gólhoz 137 kapott tartozik, ezzel a bajnokság egyik legjobban védekező alakulata vagyunk.

Az ÓKSI-s lányok két győzelmet mutathatnak fel, mindkettőt nyeretlen, sereghajtó ellenféllel szemben szerezték (XVI. Ker, illetve Budaörs). Hozzánk képest sokgólos találkozókat vívnak: 164–165 a gólarányuk. Legutóbb a 2020/21-es szezonban mérkőztünk meg velük, akkor idegenben 2 góllal kikaptunk, otthon viszont nyerni tudtunk 9 találatnyi különbséggel.

A szezon eddigi képe alapján mi számítunk favoritnak és reményeink szerint be is tudjuk váltani az újabb győzelemhez fűzött reményünket!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!