Férfi NBII Kézilabda

Közvetlen riválissal csapunk össze!

NBII-es férfi kéziseink a hétvégén olyan rivális otthonába látogatnak, aki csupán 1 ponttal előzi meg őket a tabellán! A VSK Tököl együttese egy leheletnyivel jobb mutatót produkált eddig, mint mi. Az eddigi fordulók alatt 3 győzelemmel és 4 vereséggel állnak, nálunk 2 győzelem és 1 döntetlen mellé párosul 4 elvesztett találkozó.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

A tavalyi kiírásban az 5. helyen zárt a házigazda. Az akkori idegenbeli találkozón 8 góllal (37-29) kaptunk ki, de a hazain komoly küzdelmek árán arattunk diadalt 28-27-re. Most is nehéz dolga lesz a fiúknak, jó formában várja őket az ellenfél. Megverték a Kecskemétet idegenben 32-35-re, míg mi otthon szenvedtünk 1 gólos vereséget a Dunaharasztitól. Ujvári Bence vezetőedző is úgy nyilatkozott, hogy biztosan nem lesz egyszerű a következő mérkőzés.

„Nehéz meccsre számítok, hiszen idegenben lépünk pályára egy jó csapat ellen. Felkészülünk rájuk, dolgozunk tovább a felállt fal elleni támadásokon és javítjuk a védekezés színvonalát. Ki kell használnunk az emberelőnyöket és sok könnyű góllal nehéz helyzetbe hozni a hazaiakat. Remélem ezúttal kevesebb hibát vétünk.”

Forrás: MKSZ

VSK Tököl – TFSE (11.12. 16:00)
Tököli Sportcsarnok

Hajrá srácok, hajrá TFSE!