Férfi NBII Futsal Női NBI

Idegenbeli bravúrok

Női és Férfi futsalcsapatunk egyaránt vendégként lépett pályára a hétvégi fordulókban.
A lányok vasárnap Üllőre utaztak a szezon egyik legnagyobb rangadójára az Astra Kiskunfélegyháza ellen.
A fiúk pedig hétfőn játszották az alapszakasz utolsó mérkőzését a sereghajtó SZC Futsal Club ellen Bábolnán.

Női Futsal NB1

Hölgyeink esetében a mérkőzést megelőzően mindössze 3 pont különbség volt a két együttes között. Az idei szezonban már kétszer találkoztak a felek. Egyszer döntetlen lett a végeredmény 4:4 arányban, másodjára pedig 4:2-es Astra siker született hazai pályánkon.

A vezetést az Astra szerezte meg a 11. percben Urbán Anett góljával, de még az első félidőben egalizálta Horváth Fruzsina az oldalunkról. (1:1)

A második játékrész már csak egy gólt tartogatott, amit lányaink szereztek. A 26. percben ismét Horváth Fruzsina talált be, amivel megfordította az állást és kialakította a végeredményt. (1:2)

Rangadóbeli sikerével a kék-fehér lányaink átvették a vezetést az alapszakaszban, az Astra pedig a DEAC mögött maradt a harmadik helyen a bajnokságban.

Lányaink ezzel a sikerrel még egy fokkal közelebb kerültek az alapszakasz megnyeréséhez. Összesen 6 meccsük maradt hátra, a következő fordulóban hazai pályán fogadják a Hajdúböszörmény csapatát (02.29.).

Férfi Futsal NB2 (Nyugati csoport)

A srácok már fordulók óta biztos alapszakasz-győztesként játszották mérkőzéseiket. Kimagasló eredményt nyújtva, veretlenségük megőrzésének reményében léptek pályára hétfő este az utolsó alapszakaszbeli meccsükön, ellenfelük a tabella alján álló SZC Futsal Club volt.

A mérkőzést Bábolnán rendezték este 7 órától. A közel 100 kilométeres út egyáltalán nem fárasztotta le fiainkat, hiszen az első percektől kezdve kezükbe vették az irányítást és ennek megfelelően Csernai Gábor és Rónaszéki Botond gyors góljaival 6 perc után 0:2 szerepelt az eredményjelőn a nevünk mellett.

Ezután pár percnyi gólcsend következett, majd a hazaiak játékosa, Mógor Dávid balszerencsés mozdulatának köszönhetően újabb találattal növekedett a TFSE előnye. Ezt követően a félidőig robotolt gépezetünk és további 3 góllal (Csernai 3*!) dúzzasztotta a két csapat közti külöséget. Félidőben: 0:6!

A második játékrészt „álmosabban” kezdték a hazaiak, így Csernai újfent lecsapott, megszerezvén ezzel csapatunk hetedik, önmaga ötödik találatát.

A hazaiak a 23. percben még szépíteni tudtak egyhétre… (1:7), de Csernai Gábor László ellen tegnap nem volt ellenszer így mesterhatost elérvén 1-8-ra módosította az eredményt.

Az utolsó 10 percben Kocsi Henrik rezgette meg a hálót (1:9), majd a szezon egyik leggyorsabb mesterhármasát láthattuk Dudás Dánieltől, aki a 38.perctől kezdve két perc alatt háromszor talált be, kialakítva ezzel a végeredményt: 1:12

10 pont előnnyel, 109-es gólkülönbséggel zártuk az alapszakaszt.

A fiúkra innentől az NB1-ért folytatott rájátszás vár, ahol reményeink szerint sikerül megőrizniük magabiztosságukat és hasonlóképpen kiemelkednek majd a mezőnyből.

Hajrá Lányok & Fiúk!

#büszkékvagyunk
#tfsefutsal
#hajrátfse