Férfi NBII Futsal

Veretlen ellenfelet fogadunk!

NB II-es futsalosaink számára több szempontból is vízválasztó lesz a következő bajnoki. Nem csak azért, mert az eddig még veretlen UTE együttesét fogadják, hanem mert az első olyan hazai összecsapásukra készülnek, amire már a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban fog sor kerülni!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

A fiúk mérlege eddig 1 győzelem és 1 vereség. A nyitányon hatalmas küzdelemben kerekedtek felül a Haladás VSE II-n (3-4), ezt követően pedig egy fájó vereség csúszott be Dunaújvárosban (2-1). Most azonban lehetőségük nyílik megszerezni második győzelmüket, méghozzá nem is akárhogy.

A 3. fordulóban az eddig veretlen Újpesttel mérkőznek meg. Érkező riválisuk mindkét meccsét sok gólos győzelemmel zárta. Először a Mad Dogs esett áldozatául a lila-fehéreknek, hazai porondon 5-2-re verték őket. Idegenben sem tudták őket meglepni, sőt, Nagykanizsán 2-6-ra diadalmaskodtak. Érdekesség, hogy ott még 1-1-re álltak a felek félidőben, majd a második játékrészben kiszakadt a gólzsák, aminek a házigazda látta kárát. Reményeink szerint az UTE-nak ezúttal visszafelé sül el az ágyú és a férfi kézihez hasonlóan ők is méltó módon mutatkozhatnak be a Csörszön!

NB II. Nyugat – 3. forduló
TFSE-11teamsports – UTE (09.22. 20:45)
Dr. Koltai Jenő Sportközpont, Budapest

Sok sikert srácok, hajrá TFSE!