Futsal Utánpótlás

Utánpótlás körkép!

Lassan-lassan a vége felé közeledik a bajnokságok zöme, így összegezük utánpótlásunk történéseit. Van, ahol már bajnokot avattak, de van, ahol még abszolút nyílt a verseny.

Ahol még zajlik a küzdelem

Férfi U20-as futsalcsapatunk azon formációk közé tartozik, amelyek számára még nyílt a harc, de esetükben – sajnos – a dobogóra való odaérés már nem kivitelezhető. A srácok jelenleg a 4. helyen állnak, azonos ponttal a Haladással és egy ponttal az Újpest előtt. Lefele tehát még nyitott a tabella, de csupán az említett klubok tudnak megelőzni minket. Ami pedig a folytatást illeti, még két mérkőzés van vissza a bajnokságból, amelyeken a listavezető Aramis, illetve a második pozíciót elfoglaló Szilágyi SE ellen mérkőzünk meg.

U17-es csapatunknál sem sokkal fényesebb a helyzet, sőt inkább rosszabb. Ha a tabellára pillantunk, akkor a 8. helyen láthatjuk őket, azonban lehet ez még sokkal jobb is a végén. Az U20-asokhoz hasonlóan itt is sűrű a mezőny, ráadásul szintén az elsővel és a másodikkal kell még összecsapnunk. Nem lesz könnyű az biztos.

A harmadik és egyben utolsó együttesünk, amelynek még résen kell lenni, az a fiú U11-es gárdánk. A legifjabb TFSE-s palánták jelenleg egy ponttal vezetik a középházat, amikor már csak két forduló van vissza számukra. Az Aramis és a „Csak a Csel” fiataljaival kell még megmérkőzniük a szezon hátralevő részében. Hajrá kicsik!

Ahol már minden eldőlt

Most akkor pedig vegyük azokat a versenyfutásokat, ahol a TFSE-s utánpótlás már lezárt minden érdemi kérdést.

Elsőként U15-ös fiainkat, akik 2. helyen zárták a rájátszást, éppen csak megelőzve a Hidegkúti SC-t. A dobogó legfelső fokára a dunakesziek értek fel tekintélyes előnnyel, abszolút megérdemelve ezzel a bajnoki címet.

U13-as srácaink nem jártak már ekkora sikerrel, mivel két pont híján lemaradtak a bronzéremről. Az utolsó fordulóban még megvolt az esély a 3. helyre, azonban csúfos vereséget szenvedtünk a Simon Alapítványtól.

Végül ejtsünk szót egyetlen női együttesünkről is, mégpedig az U15-ösökről, akik sikeresen biztosították be a bronzérmet. Lányaink tíz nyert mellett, hat vesztett mérkőzést könyvelhettek el az idény során, ami elégnek bizonyult a dobogóért folytatott csata szempontjából. Szép volt lányok!

A még versenyben lévő ifjoncokról majd a szezon lezártával jelentkezünk.

Addig is hajrá fiatalok, hajrá TFSE!!