Férfi NBII Kézilabda Női NBII

Üldözőbe vesszük a Fradit!

Női és férfi NB II-es kézilabdásaink egyaránt közvetlen ellenfelüket veszik üldözőbe, mindkét csapat a Ferencvárosi TC U21-hez látogat vendégéségbe. Női ágon a zöld-fehérek harmadik helyen állnak, a fiúknál listavezetők.

Herbert Krisztián tanítványainak teljesítménye fokozatosan javul mérkőzésről mérkőzésre. Egy döntetlen majd egy vereség után két győzelmet arattak a SZISE és a Budaörs ellen. A Fradi mérlege egy diadallal több, ők is megverték az előbb említett két együttest, plusz a Tökölt és egyetlen riválistól, a Csepeltől kaptak ki. Legutóbb az odavágón 29:29-es döntetlen született, de reméljük, hogy ezúttal a mieink javára billen a mérleg!

NB II. (női) „F” csoport – 4. forduló
FTC U21  TFSE (10.08. 12:00)
Elek Gyula Aréna, Budapest

Ujvári Bencéék pedig a listavezetőhöz látogatnak. A fiúk eggyel kevesebb fordulót játszottak, a TFSE-s srácok egészen pontosan kettővel a Kistext miatt. Mérlegek tekintetében még veretlenek, ám a Fradinak már 3 győzelme van. Első körben a Honvédot verték 34:22.re, aztán a MÁV-Előrét 32:35-re, végül pedig a BVSC-t 28:30-ra. Ebben a csoportban már csak a TFSE és az FTC veretlen, de bízunk benne, hogy a mi srácaink maradnak állva a küzdelem végén!

NB II. (férfi) „B” csoport – 4. forduló
FTC U21  TFSE (10.08. 14:00)
Elek Gyula Aréna, Budapest

Sok sikert mindenkinek, hajrá TFSE!

Forrás: MKSZ
Fotó: Borhi Mihály – TFSE