Férfi NBII Futsal

Újabb siker!

Férfi futsalcsapatunk az Érd otthonában lépett pályára a bajnokság 5. fordulójában. Az összecsapás esélyesei előzetesen mi voltunk, de pontosan tudtuk, hogy az Érd nem fogja könnyen adni magát.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

A kezdés ezúttal jól alakult számunkra, hiszen csapatkapitányunk, Dudás Dániel hamar megszerezte a vezetést. A korai gól fellelkesítette a srácokat, akik sorra dolgozták ki az újabb és újabb lehetőségeket, de találatot egyik sem ért.

Egy idő után nagyon bosszantóvá vált ez a jelenség, amiből aztán nem tudtunk kikeveredni. A félidő finisében két gyors kontrát követően megfordították az eredményt a hazaiak, így ők mehettek nyugodtabban pihenni. (2-1)

A második játékrészre fordulva a fejek rendbetétele volt a legfőbb feladat, amit sikerrel vett a Póta Balázs vezette együttes, mivel hat perc leforgás alatt már nálunk volt az előny: – előbb Hegyi Áron szépített, majd Fehér Dani szerezte vissza a vezetést. (2-3)

A második játékrészre sikerült ritmust váltani!
Fotó: Borhi Mihály – TFSE

A folytatásban még két alkalommal zörgettük meg riválisunk hálóját, így ismét magabiztos diadalt arattunk. Fritz Attila a 31., Nemes Martin pedig a 35. percben talált be, beállítva ezzel a 2-5-ös végeredményt!

Jár a pacsi! Szép volt fiúk!

Végeredmény: Asterix Érd – TFSE-BESTRONG  2-5 (2-1)

Folytatás október 3-án a Szigetszentmiklós otthonában!

Hajrá srácok, hajrá TFSE!!