Férfi BLSZ II Labdarúgás

Újabb pontszerzés

11.09-én hazai környezetben láttuk vendégül az Airenergy FC csapatát a BMTE sporttelepen. A fordulót megelőzően mindössze 2 pont különbség volt a két gárda között, így kemény mérkőzésre volt kilátás.

Az első félidő terv szerint kezdődött, ugyanis már az ötödik percben megszereztük a vezetést Faragó Bálint révén. Bálint a 8. találatát jegyezte a szezonban, így vezeti a házi góllövőlistát. A folytatás azonban sajnos kissé máshogy alakult, a 25. percben jött az egyenlítés Dévényi révén, majd a 33. minutumban Kövesdi találatával a vendégek kerültek előnybe. A félidőben tehát 1:2-es vendég vezetéssel vonultak pihenőre a felek.

A második játékrészben Elekes mester az 52. percben nyúlt a csapathoz, Gacs és Csizmadia le, Keresztesi és Kocsi pedig be. Az edzői húzás ismét eredményt hozott, hiszen az 54. percben Kocsi Henrik egalizálta az eredményt. Ezzel a találattal sikerült egy pontot itthon tartani, a mérkőzés hátralévő részében nem történt említésre méltó esemény, a végeredmény tehát 2:2.

Jelenleg a tabella 8. helyén állunk, de összesen 2 pont a lemaradásunk a dobogóhoz képest, hihetetlenül szoros a bajnokság.

Nincs sok lehetőség a pihenésre, szerdán, azaz 11.13-án már a sereghajtó Szent Pál Akadémia HSE otthonába látogatunk, ideális esély a 3 pont megszerzésére.

Hajrá TFSE!

BG

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!