Férfi BLSZ II Labdarúgás

Bravúr a listavezető otthonában

November első hétvégéjén csapatunk a BLSZ második osztályát jelenleg vezető KELEN SC II otthonába látogatott, egészen pontosan szombaton. Nehéz mérkőzés várt a srácokra egy erős ellenfél ellenében.

Esélyeshez méltóan a KELEN kezdte jobban a mérkőzést, és a 40. percben Bakó révén meg is szerezte a vezetést. Félidőben tehát egy gólos hátrányban vonulhattunk pihenni, de ilyen állásnál még semmi sem volt veszve, egy jó második játékrésszel bármi elképzelhető volt.

A 63. perc eseménye említést érdemel, Elekes mester pályára küldte Faragó Bálintot, ennek a cserének később még jelentősége lesz. Nem történt jelentősebb esemény egészen a 88. percig, amikor is a remek edzői húzás kifizetődött, Faragó egyenlíteni tudott.

Innen már nem volt lehetősége egyik együttesnek sem gólt szerezni, a végeredmény 1:1, nagyon értékes pontot szereztünk idegenben, melynek biztosan nagy hasznát fogjuk venni a végelszámolásnál.

Ezzel az egy ponttal a tabella hatodik helyét megerősítettük. A következő körben az AIRENERGY FC gárdáját fogadjuk hazai környezetben, 11.10-én, és egy győzelemmel őket is magunk mögé tudjuk utasítani a tabellán. Kemény négy nap vár a fiúra, ugyanis az elmaradt mérkőzést a Szent Pál Akadémia ellen pedig 11.13-án fogjuk megvívni, ezúttal idegenben.

Hajrá TFSE!

BG

Facebook

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!