Kézilabda Női NBII

Újabb fontos siker, ezúttal a Pénzügyőr otthonában!

Pódiumért harcoló női kézilabdacsapatunk a bajnoki tabellán ötödik helyen álló Pénzügyőrrel mérte össze magát a hétvégi fordulóban. Lányaink nagyot küzdöttek és ezúttal is győzelemmel hagyták el a pályát, így egy újabb fokkal biztosabbá vált dobogós helyezésük.

A mérkőzés első húsz perce kiegyenlített erőviszonyokat hozott, ahol 1 gólnál nem tudott nagyobb előnyt szerezni egyik fél sem. 9–9-es állásnál aztán gólcsendre intettük a hazaiakat, akik 10 percen át nem tudták bevenni a hálónkat, míg mi Hauff Silje és Béres Eszter révén 9–12-re léptünk el a szünetig.

A második félidőben Béres Eszternek és Szőke Evelinnek hála hamar 9–16 szerepelt az eredményjelzőn. Lélekben talán már hátradőltünk és pontatlanabbá váltunk, amit a hazaiak kihasználtak és a véghajrá előtt már ők vezettek 22–20-ra. Ekkor új lendületet vett a TFSE és az első félidőhöz hasonló zárással utasította maga mögé ellenfelét!

Pénzügyőr SE U22 – TFSE
23–26 (9–12)

Játékosaink statisztikái:

Forrás: MKSZ

A tabella állása fordulót követően:

Forrás: MKSZ

A folytatásban (04.02. 18:00) hazai környezetben fogadjuk a 10. helyen álló Vecsés alakulatát, akiket ősszel idegenben 10 góllal tudunk legyűrni. A következő fordulóig tekintsünk büszkén a tabella jelenlegi állására!

Hajrá lányok, hajrá TFSE!

Facebook

Szakmai Partner

Kiemelt támogató

Kövess minket mindenhol!