Férfi NBII Kézilabda

A legnehezebb ellenfél következik!

NBII-es férfi kéziseink a dabasi győzelem után az 1. helyezett Mizse KC-t fogadják! Az előző fordulóban véndégként léptünk pályára a Dabas KC otthonában, ahol méltán reménykedhettünk győzelemben, hiszen az őszi egymás elleni mérkőzés döntetlennel zárult. Mind a két csapat jó formában várta a találkozót, de Datzuk Péter tanítványainak teljesítménye megpecsételte a dabasiak sorsát és a TFSE fiataljai egy újabb győzelemmel gazdagodva térhettek haza.

Forrás: MKSZ

Soron következő ellenfelünk a legkeményebb dió lesz a bajnokságban, ugyanis a mizsei alakulat 16 forduló óta veretlen! Az első mérkőzésünket még októberben játszottuk velük, akkor 40-24-re győztek le bennünket.

Forrás: MKSZ

Datzuk Péter nyilatkozata a legutóbbi győzelmet követően, illetve a nehéz aktuális ellenfél kapcsán:
„Pontszerzésre készültünk a múlt héten, bár tudtuk, hogy idegenben kell helytállnunk NBI-es fiatal kerettel felálló ellenfelünknél. Időkérés után a félidő jókor jött, mert sikerült stabilizálni a játékunkat és magabiztosan hoztuk a mérkőzést. Ahogy megyünk előre, egyre éhesebbek vagyunk! Tudjuk, hogy a Mizse egy osztállyal feljebbi játékosállománnyal, hibátlanul vezeti a bajnokságot. A labda viszont kerek, bármi megtörténhet!

Forrás: MKSZ

TFSE – Mizse KC (04.02. 15:00)
Semmelweis Egyetem, Budapest

Hajrá srácok, hajrá TFSE!