Egyetemi sport Férfi MEFOB Kosárlabda Női MEFOB

Továbbra is veretlen!

A héten ezúttal az Egyetemi Kosárlabda Bajnokságban remekelt a TFSE csapata, ugyanis az újabb parádés győzelemmel továbbra is veretlen szerepléssel menetel előre!

A Keleti csoport 4. fordulójában férfi csapatunk a DEAC otthonában lépett pályára. Rendkívül szoros mérkőzést izgulhattunk végig, hisz a küzdelem végig fej-fej mellett haladt. A mozgalmas első félidő a TFSE vezetésével, míg a harmadik negyed a Debreceni Egyetemével zárult.

Az utolsó játékidő is izgalmas fordulatokat hozott, a mérkőzés 39. percében az állást Szabó Domonkos Mátyás sikeres hárompontosa fordította meg, mellyel a TFSE vette át a vezetést, majd a végeredményt Kovács Benedek Balázs büntetője biztosította be, így a meccs 74-76 arányú TFSE győzelemmel végződött! A játékot Kisházi Béla Kálmán és Fülöp Ádám vezette.

A TFSE Top 3 VAL értéket elérő játékosa:
Félix Ákos (27)
Horváth Barnabás (25)
Kovács Benedek Balázs (22)

Női csapatunk Nyíregyháza elleni mérkőzése a vírushelyzet miatt nem került megrendezésre, így őket legközelebb az 5. fordulóban a Szegedi RSC látja vendégül november 9-én. Fiaink pedig egy nappal később, november 10-én utaznak Miskolcra.

Hajrá TFSE!