Férfi NBII Kosárlabda

Kihívásokkal teli 4. forduló

2020. november 6-án fogadta egyetemünk csapata, a TFSE, a MAFC BME együttesét. Nehéz meccsel álltunk szemben.

A csapat két létfontosságú játékosa nem tudott jelen lenni a mérkőzésen, de a srácok hatalmas bátorságról tettek tanúbizonyságot attól a pillanattól kezdve, hogy a játékvezető feldobta a labdát. Nem hagyhatjuk azt se figyelmen kívül, hogy a csapat további játékosai (Kovács Martin és Félix Ákos) a mérkőzést megelőzően heteken keresztül nem edzhettek a csapattal mivel házi karanténba vonultak, hogy ne veszélyeztessék csapat- és sportolótársaik egészségét.

A hátráltató tényezők ellenére játékosaink magabiztosan léptek pályára, ami fölényt jelentett az ellenféllel szemben mind a 4 negyeden keresztül. Szerencsére fiaink kezdenek újra egymásra találni a kihagyások után és ismét körvonalazódni látszik egy összeszokott csapat képe.

A mérkőzés korai szakaszában sikerült megszerezni a TFSE csapatának a vezetést biztosító pontokat és ezt tartani a találkozó legvégéig. A TFSE – MAFC BME párharc 91-54-es eredménnyel zárult. (23-15, 27-11, 20-10, 21-18). Gratulálunk a csapatnak és sikeres felkészülést kívánunk a november 13-i mérkőzésükhöz. Hajrá TFSE!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!