Férfi NBII Futsal

Tökéletes kezdés a Felső-házban!

NB II-es futsalosaink belecsaptak a lecsóba hétfőn, de ennél jobb kezdésre nem is számíthattak volna a Nyugati csoport Felső-házában! Első ellenfelük az ELTE-BEAC együttese volt, akit az alapszakaszban kétszer is legyőztek, ezzel együtt most már összesen háromszor.

Németh Péterék ugyanott folytatják az eddigi menetelést, ahol abbahagyták. Az alapszakaszban 18 forduló alatt 13 mérkőzésen nehezítették meg az ellenfelek sorsát, ebből kétszer pont a legutóbb is legyőzött ELTE-BEAC-ét is.

Az első félidőben magabiztos játékkal sikerült 3 gólos előnyre szert tenni. Petroff Norbert mesterhármasához Szabó Koppány járult hozzá plusz egy találattal, míg a hazaiak egyszer voltak eredményesek. A második játékrészben is többször sercent a háló, kétszer az ELTE, háromszor a mi oldalunkról, így a végeredmény 3-7 lett a javunkra!

ELTE-BEAC – TFSE-11Teamsports 3-7 (1-4)
Gólszerzők: Petroff (3), Szabó K. (2), Kovács B., Szekér (ÖG), illetve Fülöp, Béres, Szekér

A Felső-ház 2. fordulójára március 4-én kerül sor az UTE ellen a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban. Az említett összecsapással együtt még összesen 7 alkalommal kell majd bizonyítania a srácoknak, ami ugyan nem lesz könnyű feladat, de fent is látható riválisok közül csak az Újpest tudta legyőzni őket egyszer idegenben és reményeink szerint hasonlóan jól alakul majd itt is a forgatókönyv!

Gratulálunk fiúk!