Kosárlabda Női NBI/A

Szoros mérkőzésen UNI Győr győzelem

Alig három nap pihenő után ismét bajnoki mérkőzést játszott a TFSE-MTK női kosárlabda csapata. Az UNI Győr MÉLY-ÚT személyében, egy nagyon nehéz ellenfelet fogadtunk a Városmajorban.

Már az első negyedben bizonyította a győri együttes, hogy nem véletlen tanyáznak a tabella második helyén. Fegyelmezett és jó játékukkal végigvezették a játékrészt, aminek a végén már hét pontos előnyt élvezhettek. (13-20)

A második játékrészben, Bernáth Réka vezérletével, többször is fel tudott zárkozni a TFSE-MTK, ám a vezetést nem tudták megszerezni a nagyszünetet megelőzően sem. Az UNI Győr továbbra is bajnokaspiránshoz híven, kézben tartotta a meccset. (39-41)

A mérkőzés második felét is jobban kezdték a kisalföldiek, de ez nem zavart meg minket, továbbra sem engedtük 5 ponton kívülre a vezetést. A harmadik negyed vége előtt még a vezetést is sikerült átvennünk néhány másodperc erejéig. Sajnos ez nem tartott sokáig, hisz Kadri-Ann Lass pontjaival visszavették a végső felvonást megelőzően. (57-59)

Az utolsó negyedben nagyon jól játszott az órával a vendég egylet. Támadásaik az utolsó másodpercekig kijátszották, a védelmükkel rendre felzárkóztatták mieink. A nagyon jó idő- és eredmény menedzselésenek köszönhetően már nem jelentettünk különösebb veszélyt a győri csapat számára, így állt be a mérkőzés végi 71-74-es eredmény.

Végeredmény: 71-74