Férfi NBII Röplabda

Szombathelyre látogatunk!

NBII-es férfi röpiseink a SZoESE vendégei lesznek a rájátszás utolsó fordulójában! A két csapat első találkozóján – 2 héttel ezelőtt – 3:0- arányú TFSE siker született, melyből az első két szettet mondhatni simán nyerték a srácok, majd a harmadikban talált magára a vendég csapat, de a végereményen így sem tudtak kozmetikázni.

Már biztos csoportgyőztesként utazunk a sereghajtóhoz a rájátszás ezen szakaszának utolsó mérkőzésén. Fürkésző tekintetünk már a másik csoport eredményeit kémleli, mivel a bajnoki döntőben a keleti győztessel vívunk majd egy párharcot.

Forrás: hunvolley

A Keleti csoportban is az utolsó köröket futják a csapatok. Jelenleg még az Eszterházy (Eger) vezet, de nekik már nincs lejátszandó mérkőzésük, amennyiben pedig a Kecskemét legyőzi a Gödöllőt, azzal megnyerik a csoportjukat! Ebben az esetben ők lesznek az ellenfeleink a bajnoki döntőben. A versenykiírás értelmében a döntőt első helyen záró csapat automatikusan feljut az NBI-be, míg az ezüstérmesre további küzdelem vár az NBI-et utolsó helyen záró alakulat (Nyíregyháza) ellen.

Forrás: hunvolley

Hajrá srácok, hajrá TFSE!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!