Női NBI Röplabda

Székesfehérváron lépünk pályára!

NBI-es női röpiseink Fehérvárra utaznak a rájátszás utolsó előtti fordulójában. Ugyan az Extraligáról szőtt álmainknak már szinte biztosan búcsút inthettünk, a MÁV viszont pont ellenünk válna bajnokká, ráadásul hazai környezetben.

Az egymás elleni hazai mérkőzésen sajnos vendég siker született (1:3), illetve a Gödöllőn, majd Budaörsön elhullajtott pontok miatt is bánkódhatunk, de ma visszavághatunk az otthoni vereségért. Azzal biztosan megkeseríthetnénk a MÁV hétvégéjét, ha az otthon elszenvedett vereséget, kölcsön kenyér módjára vissza adnánk! Egyáltalán nem lesz egyszerű, hiszen az elmúlt évek legjobb formájában lévő Fehérvár fogad minket.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Mindentől eltekintve, az billentheti a javunkra a találkozó végkimenetelét, hogy Csépke Gábor és Lucas Albroch tanítványainak vállán már nincsen teher. A felszabadult, örömteli játék az egyik legnagyobb ellenfele lehet a Fehérvárnak, pláne ha most hétvégén mindenképp be akarják fejezni a rájátszást!

Az esélyek latolgatásáról és a csapatról Poór Alexandra csapatkapitánnyal beszélgettünk a mérkőzést megelőzően. Legnagyobb bánatunkra már biztossá vált, hogy Szandi az idény végeztével visszavonul!

Forrás: hunvolley

Hajrá lányok, hajrá TFSE!