Férfi NBII Kézilabda Női NBII

Sereghajtó és egy üldöző a hétvégi ellenfelek sorában!

NB II-es kézilabdázóink kivétel nélkül vendégségbe látogatnak szombaton. Papíron a lányoknak lesz könnyebb dolga a sereghajtó Szigetszentmiklóssal, ellenben a fiúknak a közvetlen üldöző MÁV Előre-Cunder Kézisuli jutott erre a hétvégére!

Herbert Krisztiánék nyeretlen ellenféllel fognak megküzdeni. A szigetszentmiklósi gárda 12 forduló elteltével sem tudott még győzelmet aratni, az eddigi legjobb eredményük egy Érd elleni 31:31-es döntetlen, mindenki más eltángálta őket.

A mieink itthon gólgazdag mérkőzésen 40:31-re diadalmaskodtak októberben, legutóbb pedig hajszál híján legyőzték az előttük álló Ferencvárost, míg leendő házigazdájuk október vége óta kanosszát jár. Fontos lenne a győzelem, mivel a Csepel és a Fradi egyetlen ponttal előzi meg őket és ha valamelyikük rossz napot fog ki, még akár feljebb is léphetnek!

NB II. (női) „F” csoport – 13. forduló
Szigetszentmiklós NKSE II. – TFSE (02.24. 15:45)
SZKSK Kézilabda Csarnok, Szigetszentmiklós

Ujvári Bence csapatára kemény összecsapás vár a Cunder ellen! A két fél korábbi mérkőzése 29:29-cel ért véget, egy időntúli hetessel egyenlítettek a fehérváriak, ráadásul mindössze 2 ponttal lemaradva követik a fiúkat!

Azóta a Budakalászi és az FTC tudott fölülmúlni bennünket, míg a MÁV-Előrét csak az éllovas. Fontos lenne jó eredményt kicsikarni, ugyanis vereség esetén visszaeshetnek a 3. helyre, ha pedig győznek, úgy jobb egymás elleni eredménnyel és 4 pont előnnyel várhatják az utolsó fordulót.

NB II. (férfi) „B” csoport – 13. forduló
MÁV Előre-Cunder Kézisuli – TFSE (02.24. 16:00)
Videoton Oktatási Központ, Székesfehérvár

Sok sikert mindenkinek hajrá TFSE!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE
Forrás: MKSZ