Kézilabda Női NBII

Megint döntetlennel zárult a Fradi elleni összecsapás!

NB II-es női kéziseinknek valamivel nehezebb dolga volt, mint a fiúknak, ugyanis nekik a 2. helyen álló FTC-vel kellett farkasszemet nézniük. Szokták mondani, hogy a történelem gyakran ismétli önmagát, nos ez a lányokra teljes mértékben igaz, lévén, hogy a zöld-fehérekkel ezúttal is döntetlennel zárult a találkozó!

Ahogy az korábban az Elek Gyula Arénában történt, itthon is mi kezdtük jobban. A vendégek egészen a 11. percig nem tudtak betalálni és addigra már 7 gólos előnyre tettünk szert, ami a szünet előtt ugyan 14:9-re olvadt, de még ezek után sem állt be nagyobb változás a küzdelemben, stabilan 5-6 gólon tudtuk őket tartani.

Olyan hirtelen törtek föl a semmiből, hogy pislogni is alig maradt időnk. A 45. perctől kezdtek zárkózni és mire a végjátékhoz értünk a differencia 1 találatnyira morzsolódott. Alig 8 másodpercre a győzelemtől időt kértek a vendégek és egy jó támadásnak köszönhetően kiegyenlítettek, így párharc 26:26-tal zárult.

NB II. „F” csoport
TFSE – Ferencvárosi TC U21 26:26 (14:9)
Dr. Koltai Jenő Sportközpont

Legeredményesebb játékosaink Fogl Zengő és Csóka Eszter lettek, akik 6 gólig jutottak, szorosan a nyomukban Puskás Lilla jött 5-tel. A lányok következő mérkőzésére Szigetszentmiklóson kerül sor és az alapszakasz utolsó összecsapását is idegenben játszák majd.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE
Forrás: MKSZ