Futsal Női NBI

Rájátszásra hangolódva!

Futsalos hölgyeink számára is véget értek az alapszakasz küzdelmei, amit a DEAC mögött a második helyen zártunk, mindössze két ponttal elmaradva tőlük. Ez a kis különbség elsőre nem hangzik rosszul, azonban fontos megjegyezni, hogy nekünk kevesebb vereségünk volt, mint a hajdúságiaknak, viszont nekünk sok váratlan döntetlen is becsúszott, ami persze jócskán rontott a kilátásainkon, de összességében elégedettnek kell lennünk a második hellyel.

A lebonyolítást illetően az összecsapások úgy alakultak, hogy mi a Tolnával, a DEAC pedig a Budaörssel csap össze egy oda-visszavágós párharc keretein belül, majd a két győztes vívja a harcot a bajnoki címért.

A Tolnaiakat korábban kétszer is le tudtuk győzni, ráadásul mind a két alkalommal öt gólig is eljutottunk. Az egymás elleni mérleget csupán egy szezon eleji 2-2-es döntetlen csorbítja, bár csapatunk ott mutatott teljesítménye messze elmaradt attól, amit a közelmúltban nyújtottak a hölgyek, így mindenképpen bizakodva várhatjuk a találkozókat.

Először hazai pályán fogadjuk majd a tolnaiakat, március 21-én vasárnap, a visszavágóra pedig egy héttel később, március 28-án kerül majd sor.

Hajrá lányok!!

Hajrá TFSE!!

Facebook

Szakmai Partner

Kiemelt támogató

Kövess minket mindenhol!