Kosárlabda Női NBI/A

Pécsi élményeink

A Tipmix Női NB I/A 3. fordulójában, Október 10-én, szombaton, az ezt megelőző csonkaszezon 11. helyezettét fogadja otthonában a TFSE-MTK csapata. A PINKK-Pécsi 424 együttese érkezik hozzánk, a városmajori csarnokunkba.

Bernáth Réka(92)-A második meccsen is a legeredményesebb TFSE-MTK játékosnak bizonyult.

A tavalyi szezon során velük is kétszer mértük össze tudásunk. Elsőként a PINKK csapata fogadott minket az otthonában, ahol az első félidőben akadtak hiányosságok a védelmünkben, így a nagyszünetben 41-40 volt az állás. A félidőben viszont sikerült tiszta vizet öntenünk a pohárba és a meccs végén mi örülhettünk. Hat ponttal sikerült megnyernünk a mérkőzést, 75-89-re.
A második találkozón egy nagyon felkészült pécsi csapatot találhattunk magunkkal szemben. Az első félidőben itthon tudtuk tartani a vezetést, de a második felvonásban rengeteg hibát kényszerítettek ki a vendégek és fordítani tudtak. A végeredmény, 68-77 és ezzel a tavalyi mérlegünk a PINKK ellen 1-1.

Alisia Jenkins(24)-Továbbra is kimagasló lepattanószámokat hoz

Az új szezont ők is két vereséggel kezdték, csakúgy mint mi. Az első fordulóban a Vasas Akadémia csapatát fogadták otthon, s maradtak alul 61-76 arányban. A második mérkőzésükön. a városi riváls PEAC-Pécs csapata fogadta őket az otthonukban, ahol egy negyedet meg is tudtak nyerni, de a többiben túldobta őket a PEAC. A végeredmény, így 69-60 lett a PEAC-Pécs javára.

Az új szezonban még mindkét csapat nyeretlen, így biztosak lehetünk abban, hogy parázs meccset fognak játszani a lányok!