Férfi MEFOB Férfi NBII Kosárlabda

Nem fog könnyen indulni ez a hét sem!

Ma visszatér a kosárlabda MEFOB, holnap este pedig az NB II. is folytatódik. Az egyetemi bajnokságban a 4. helyezett BME-MAFC-ot fogadják, míg a másik oldalon a közvetlen üldöző Közgáz SC-hez látogatnak Boros Zoltán tanítványai!

Nem indul könnyen férfi kosarasaink számára ez a hét sem! Ma este hosszú kihagyás után tér vissza az Egyetemi Bajnokság, ahol a mieink Keleti csoportban a dobogó második fokán állnak és a 4. helyezett BME-MAFC-ot fogadják.

Érkező ellenfelük december elején 23 pontos vereséget szenvedett a Miskolci Egyetemtől (106-83), illetve azt megelőzően szoros küzdelemben 80-89-re maradt alul a DEAC-cal szemben. Több, mint 1 hónap kihagyás után lépnek pályára a fiúk, ami a MEFOB-ot illeti, de reményeink szerint sikerül diadalt aratniuk itthon!

TFSE – BME-MAFC (01.22. 20:30)
Dr. Koltai Jenő Sportközpont, Budapest

Nem elég, hogy hétfő este, de még kedden is fontos összecsapás vár a csapat egy részére az NB II-ben. A srácok vendégként néznek farkasszemet a közvetlen üldöző Közgáz SC és DSK/B-vel, akit korábban 21 ponttal tudtak megverni itthon.

Házigazdájuk legutóbb mindkét BKG-t legyőzte, mindazonáltal Boros Zoltán fiai pedig az elmúlt fordulóban a MAFC otthonában diadalmaskodtak 33 ponttal. Számunkra ez azért érdekesség, mivel a MAFC oda-vissza legyőzte a Közgáz SC-t és reméljük, hogy a fiúk fantasztikus sorozata tovább folytatódik kedd este!

NB II. Közép A – 2024.01.23. 19:45
Közgáz SC és DSK/B – TFSE
Lónyay Utcai Református Gimnázium és Kollégium, Budapest

Sok sikert mindenkinek, hajrá TF, hajrá TFSE!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE
Forrás: MKOSZ