Férfi NBII Futsal

Nem állunk meg, Biatorbágy után irány Újpest!

NB II-es futsalosainknak pénteken a Mad Dogs otthonában volt jelenésük, ahol az este folyamán egy igen kiélezett küzdelemben sikerült győzelmet aratniuk! Mindezek után nincs idő pezsgőt bontani, hiába állnak a tabella élén, ugyanis a mai nap folyamán Újpestnek veszik az irányt.

Utolsó pillanatban jött a siker!

Németh Péter fiainak egy az 5. fordulóból elhalasztott mérkőzést kellett pótolniuk múlt pénteken a Mad Dogs otthonában. A biatorbágyi alakulattal a tavalyi idényben kétszer is döntetlent játszottak a srácok és most sem múlott sokon, hogy azzal záruljon a mérkőzés.

Az első félidő 9. percében Tarjáni révén szereztük meg a vezetést, de nem örülhettünk sokáig, mivel a hazaiaknak valamivel később összejött az egyenlítés. Ezzel az első játékrész legizgalmasabb momentumai le is zárultak, a pihenőre pedig 1-1-es állással vonulhattunk. Arra viszont senki nem számíthatott, ami a következő 20 percben történt.

A második játékrészben valamivel többet kellett várni az újabb gólra, de megérte. Petroff Norbert idén nyolcadjára tudott eredményes lenni és újfent a mi térfelünkön pattogott a labda. A meccs végéhez közeledve markunkban éreztük a győzelmet, ám derült égből villámcsapás, megint egalizált a Mad Dogs. Másodpercek voltak csak hátra és a mieink nem is haboztak kihasználni a rendelkezésre álló időt. Csóh Patriknak hála szinte azonnal sikerült visszaszerezni a vezetést, majd a játékvezető hármas sípszava jelezte, hogy miénk a győzelem!

Mad Dogs-Viadukt SE – TFSE 2-3 (1-1)
Gólszerzők: Tarjáni, Petroff, Csóh, illetve: Balogh A., Buzás

Veszélyben az első hely?

A Biatorbágyon aratott sikernek hála még eggyel kevesebb lejátszott meccsel is átvettük a vezetést a tabellán, ám mindez veszélyben forog a ma esti találkozó miatt. A fiúknak nincs ideje pihenni, ugyanis Újpesten lesz jelenésük.

A lila-fehér együttest egyszer már sikerült két vállra fektetni hazai pályán, ráadásul gólgazdag mérkőzésen. A Dr. Koltai Jenő Sportközpontban 12 alkalommal sercent a háló és a végeredmény 8-4 lett a javunkra.

Leendő házigazdánk vészesen közel áll hozzánk a pontvadászatban. Győzelem esetén akár át is vehetik a vezetést, de ez a gólkülönbségtől és a Dunaújváros elleni végeredménytől is függ (12.21-re halasztva). Mindenesetre reméljük, hogy a ma esti mérkőzés is hasonlóan jó végkimenetellel zárul, mint a szeptemberi.

UTE – TFSE-11 Teamsports (12.11. 20:30)
UTE Atlétikai Stadion, Budapest

Sok sikert srácok, hajrá TFSE!

Forrás: MLSZ
Fotó: Borhi Mihály – TFSE