Férfi NBI Röplabda

Miskolcra látogatunk hétvégén!

NBI-es férfi röpiseink a házibajnokság után ezen a hétvégén Miskolcra utaznak, ahol a MEAFC szervezésével újabb felkészülési tornán vesznek részt. Rajtunk és a házigazdán kívül még két másik csapat, a DEAC és a Dunaújváros lesz jelen.

Forrás: MEAFC

A felsorolt csapatok a DEAC kivételével, mind ellenfeleink lesznek az idei bajnokságban. A debreceni egyesület az Extraligában pallérozódik, így kifejezetten kemény diónak számítanak. A miskolciak stabil NBI-es résztvevők a bajnokságban, a DKSE az előző szezonban esett ki az Extraligából, ahol a 8. helyen zártak. Előttük végzett a DEAC a hetedik helyen és mivel mi pedig friss feljutóként újoncnak számítunk, így egyáltalán nem lesz egyszerű dolgunk.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE

Az ellenfelek mellet meg kell említeni azt is, hogy nem tud a teljes keret leutazni a helyszínre, így a torna fizikálisan is nagyobb kihívást fog jelenteni. Lónárt Péter vezetőedző a hétvége kapcsán így fogalmazott:

„Ahogyan közeleg a szezonnyitó mérkőzésünk, úgy az elvárásaim is egyre nagyobbak. Védekezésben és támadásban egyaránt fegyelmezettséget várok el, hogy több rendszert is mielőbb gördülékenyen tudjuk váltani a labdamenet között. A fő hangsúly így a fegyelmezett játékra és a vállalkozó szellemisége fog irányulni!”

Sok sikert a tornán srácok, hajrá TFSE!