Kosárlabda Női NBI/A

Megújuló stábbal várja a szezont a TFSE-MTK!

A 2022/23-as szezon végeztével korábbi vezetőedzőnk, Magyar Bianka távozott posztjáról, így kulcsfontosságú kérdéssé vált, hogy ki veszi majd át a helyét. Immár hivatalosan is bejelenthetjük újdonsült vezetőedzőnket, Hegedűs Pétert, aki elfogadta a vezetőség kérését és a 2023/24-es idénytől ő vezeti élvonalban szereplő csapatunkat!

Hegedűs Péter már a debütáns évben is másodedzőként segítette Magyar Bianka munkásságát, de a vezetőedzői szerep sem újdonság számára. A felnőtt csapat mellett az amatőr NB I-ben vezette az MTK-TFSE alakukatát, ahol a legutóbbi évadban bajnoki ezüstöt és HEPP kupa második helyet ért el. Jelentős szerepet vállalt eddigi sikereinkben, kitartása és szakmai tudása mellett büszkék lehetünk arra is, hogy személyében egy újabb fiatal, lelkes, TF-en végzett vezetőedző veszi kezébe csapatunk irányítását

Adja magát a kérdés, hogy ki veszi át az ő szerepkörét? A válasz Bozsó Ádám, aki 2020 novemberétől dolgozott az európai kupaporondot is megjáró Aluinvent DVTK-nál másodedzőként. A szolnoki származású szakember Budapesten magyar kosarasok egyéni képzésével is foglalkozott. Ezeken felül az aktuális ellenfelek feltérképezésében is nagy szerepet vállalt. Reméljük, hogy nálunk is hasonlóan szép győzelmekhez segíti majd a csapatot és kiváló duót alkot majd Hegedűs Péterrel.

Erőnléti edzőnk és masszőrünk személye nem változik. Juhász Ferenc továbbra is segít felmérni és javítani a lányok fizikai állapotát, vezényli a bemelegítő és nyújtó feladatokat, továbbá ő állítja össze nekik az adott sérülésektől függő rehabilitációs programokat is, melyeknek betartását árgus szemekkel figyeli kollégájával. Djelmis Angéla szakmai hozzáértése szintén elengedhetetlen sportolóink számára az egészség megőrzésében és az előbb említett programok helyes kivitelezésében.

Mindenkinek sikerekben gazdag munkát kívánunk!