Röplabda U12 U15

Megfogyatkozva is szépen helytálltunk!

U15-ös női röpiseink a 9. helyért harcolnak! Május 1-jén Sümegre kellett menni az első körös összecsapásokra. Sajnos nem tudott a teljes keret elutazni a betegségek és a ballagások, május 1-hez kapcsolódó rendezvényeken való részvételek miatt. Szerencsére az U13-asok közül voltak akik elvállalták a nagyobbakkal való szereplést és nagyon szépen helytálltak.

U15-ös csapatunk

A házigazdával vívott első mérkőzés szorosra sikeredett, de sajnos végül ők diadalmaskodtak. Ezt követően még az előzőnél is izgalmasabb találkozót vívtunk a BTDSE csapatával, azonban még itt sem sikerült nyerni. Az utolsó találkozóra felszívták magukat a lányok és nem kegyelmeztek a Dág csapatának, 2:1-re legyőzték őket! A folytatásra 3 hetet kell várni és majd ott fognak eldőlni a helyezések.

Forrás: hunvolley
Mindenki aranyéremmel tért haza!

U12-es női röpicsapatunk is pályára lépett 1 nappal korábban Dunaújvárosban. Sajnos itt is nagyon kevés játékossal tudtak leutazni a lányok a tornára. Az első összecsapást a házigazda fiú csapatával játszottuk, akik már U13-ban az első osztályban is szerepeltek ebben az idényben.

U12-es csipet-csapat

Ezt követte a TRSE Sárga csapata, ahol már egyre többször ki tudtuk játszani a három érintést, végül pedig a Szombathelyi SI „A” csapatával mérkőztünk meg. Az erős nyitásaikat nehezen tudtuk fogadni, mert a szabályok szerint az első érintést nem lehet átadni. Sajnos mind a három mérkőzésen alulmaradtunk, de az eredmenyhirdetésen minden csapat aranyéremmel lett gazdagabb, mert aki eljött az győztesként távozott!

Forrás: hunvolley

Folytatás május 8-án az UTE egyesületénél.

Hajrá lányok, hajrá TFSE-Kalocsa!