Férfi NBII Röplabda

IRÁNY AZ NBI!

NBII-es férfi röplabdacsapatunk számára immáron hivatalossá vált, hogy egyenes ágon feljutott az első osztályba! A bajnokság versenykiírása szerint bajnoki döntő várt volna a keleti és nyugati csoport győztesére, így az egri Eszterházy SC-re és a TFSE-re, azonban a keleti győztes nem vállalja az NBI-ben való szereplést, ezért nem indokolt lejátszani a két csoport győztesének helyosztó mérkőzését és a mieinket illeti a feljutás!

A srácok az egész szezon során oroszlánként küzdöttek, így méltán mondhatjuk, hogy megérdemelten jutottak fel! 16 alapszakaszbeli mérkőzésükből 13-at megnyertek és mindösszesen háromszor szenvedtek vereséget, de ezzel az eredménnyel is elérték a dobogó tetejét, 3 ponttal megelőzve a rivális Kecskemét U21-es csapatát.

Alapszakasz végeredménye

A rájátszásban még ennél is briliánsabb teljesítményt nyújtottak, hiszen hibátlanul nyerték a nyugati csoportot! 8 összecsapásból öt 3:0-ás, kettő 3:1-es és mindössze egyetlen zárult 3:2-vel. Húsvét hétvégén már biztossá vált az 1. helyünk a nyugati csoportban, azonban a másik csoportban vérre menő küzdelem alakult ki az Eszterházy SC és a Kecskeméti RC között. Egészen az utolsó találkozóig nyílt maradt számukra a csoportelsőség kérdése, de végül az utolsó mérkőzés döntött az egriek javára.

Rájátszás végeredménye

Gratulálunk a szezonban nyújtott teljesítményhez és a feljutáshoz! Büszkék vagyunk, hogy immáron 5. NBI-es csapatunkat köszönthetjük a TFSE kötelékében!