Egyetemi sport Felhívások Fesztivál

MEFOB dömping az EFOTT-on!

A tavalyi viszontagságos évet követően, idén nyáron megrendezésre kerül az EFOTT fesztivál és ezzel párhuzamosan a strand sportágak MEFOB versenyei is! Strandröpldabdában, strandkézilabdában, illetve aerobikban is hirdetnek majd egyetemi és főiskolai bajnokokat a Velencei tó partjánál.

A versenyeken azok a versenyzők vehetnek részt, akik rendelkeznek érvényes versenyengedéllyel, viszont a hatályban lévő rendelkezések szerint az EFOTT fesztivál területére kizárólag azok a versenyzők léphetnek be, akik rendelkeznek oltást, vagy antitestet igazoló védettségi igazolvánnyal is. Azon versenyzők, akik csak versenyengedéllyel rendelkeznek, a tornán részt vehetnek, de a fesztivált nem látogathatják, a karszalagjuk nem jogosítja fel őket a belépésre. Azok a versenyzők, akik érvényes versenyengedélyük mellett rendelkeznek védettséget igazoló okirattal is, a fesztiválra való belépésre feljogosító karszalagot kapnak majd.

  • Strandröplabda program, tudnivalók:

Versenyszámok: Női páros, Férfi páros

Időpont: 2021. augusztus 13-14. (PÉNTEK-SZOMBAT)

Helyszín: EFOTT Fesztivál, Sukoró

Előzetes versenyprogram:

Augusztus 13. péntek:

9:00: Mérkőzések kezdete

19:00: Mérkőzések vége

Augusztus 14. szombat

9:00: Mérkőzések kezdete

17:00: Eredményhirdetés

A végleges programot a nevezési határidőt követően küldjük meg a nevezett párosoknak e-mailben, legkésőbb augusztus 09. hétfő 16:00-ig!

További információk:

  • Strandkézilabda program, tudnivalók:

A verseny helye, ideje: 2021. augusztus 11-12. EFOTT, Sukoró

Résztvevők: Intézményenként egy női és egy férfi csapat az Általános versenykiírás 2.5.1.; 2.5.2.; 2.5.3. pontjai alapján, maximum 8-8 csapat.

Lebonyolítás: A nevezések számától függően. A hivatalos strandkézilabda szabályzat alapján, futó órával. Az óra csak sérülésnél és időkérésnél áll.

Mérkőzések: 2×10 perc, 1 db időkérés/csapat/félidő, az első azonnali piros lap a tornán 1 meccsre szóló, a második azonnali piros lap tornáról való végleges kizárást jelent.

Nevezés: Nevezni 2021. augusztus 6., 24:00-ig lehet a mefob@kre.hu címen. Nevezhet bármely magyarországi egyetemi és főiskolai csapat. Egy csapatban mérkőzésenként maximum 10 fő szerepelhet. A csapat tagjai a nevező intézmény hallgatói lehetnek. Továbbá mérkőzésenként egy csapatban szerepeltethető legfeljebb 2 ”idegenlégiós”, akik olyan felsőoktatási intézménnyel állnak hallgatói jogviszonyban, amely nem adott le nevezést vagy intézményük nevezett létszáma elérte a csapatonként engedélyezett 10 főt. A meccseken csak a nevezési lapon szereplő játékosok vehetnek részt. A nevezés feltétele a nyilatkozat kitöltése, mellyel a torna résztvevői nyilatkoznak arról, hogy saját felelősségükre lépnek pályára, a rendezők nem felelősek az esetleges sérülésekért, illetve arról, hogy a versenykiírást elolvasták, elfogadták. Csapatok közötti átjátszásra nincs lehetőség a tornán.

További információk:

  • Aerobik program, tudnivalók:

A versenyen alkalmazott szabályzatok:

–          Magyar Torna Szövetség (MATSZ) Alapszabálya és Szabályzatai

–          MAESZ Technikai Szabályzata

A fenti szabályzatok érvényes kiegészítései és a MAESZ által kiadott érvényes magyar szabályfordítások!

A versenyek helyszíne: EFOTT Fesztivál, Velencei-tó

A verseny időpontja: augusztus 14. 16:00

Nevezés a versenyre: Nevezni a helyszínen lehet, a hallgatói jogviszony igazolásával.

Nevezési határidő: augusztus 14., 15.45 óra

További információk: