Férfi NBII Futsal

Már a célegyenesben!

NB II-es futsalosaink lassan az alapszakasz végéhez érnek és résen kell lenniük, hogy megőrizhessék az első helyet. Ehhez arra lesz szükség, hogy a korábban beharangozott 3 találkozó mindegyikét megnyerjék, melyből az elsőt kapott gól nélkül sikerült behúzni múlt pénteken!

Németh Péter fiai a bajnokság 16. fordulójában a Tihanyi FC-t fogadták. Korábban 1-4-re sikerült a Balaton-felvidéki gárdát idegenben legyőzni, de hazai porondon kapott gól nélkül diadalmaskodtak a srácok. Az első félidőben Petroff kezdte meg a gólgyártást, majd csatlakozott még hozzá Korompay és Hegedűs Dániel is.

A második játékrész folytatásában is hasonlóra sikeredett a forgatókönyv, Petroff Norbert duplázott rögtön az első percben, később Kovács Balázs is megzörgette a hálót, végül pedig Szabó Koppány találatával alakult ki a 6-0-ás végeredmény.

TFSE-11Teamsport – Tihanyi FC 6-0 (3-0)
Gólszerzőink: Petroff (2), Kovács B., Szabó K., Hegedűs D., Korompay

A győzelemnek köszönhetően megőriztük az első helyet, de még vár ránk 2 összecsapás. Előbb a sereghajtó WPC-MEISTER.ÉRD-SZISE együttesét fogadjuk, az alapszakaszt pedig az ELTE-BEAC otthonában fogjuk zárni.

Gratulálunk fiúk!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE
Forrás: MLSZ