Férfi Extraliga Férfi NBI Magyar Kupa Röplabda

Magyar Kupa negyeddöntővel búcsúztatjuk 2023-at!

Extraligás férfi röplabdacsapatunk december 23-án, szombaton 18 órától a regnáló kupagyőztes PSE csapatával fog megmérkőzni a Magyar Kupa negyeddöntőjének első felvonásában. A 2023-as esztendő utolsó megmérettetése hazai pályán, a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban kerül megrendezésre.

Röplabdásaink egyszer már találkoztak a jelenleg 5. helyen álló Pénzügyőr csapatával ősszel. Azon a bajnokin fiaink 0:3-as vereséget szenvedtek hazai környezetben. Mindezek ellenére Nagy Gergely tanítványai megnehezítették a PSE dolgát. Mind a három játszma nagyon kiélezetten alakult (-22, -22, -20), gyönyörű játékot láthattunk csapatunktól azon a mérkőzésen.

Mivel a Pénzügyőr gárdája szintén az Extraliga osztályában érdekelt, ezért a negyeddöntőből való továbbjutás két mérkőzésen fog eldőlni. A visszavágóra már csak az új esztendőben, 2024 januárjában kerül sor idegenben.

Fiainknak összetartva, minden energiát mozgósítva kell fellépni az év utolsó mérkőzésén, ha egyenrangú félként akarnak tündökölni. Várunk minden kedves szurkolni vágyó szimpatizánst, hiszen ez az utolsó lehetőség 2023-ban, hogy TFSE-s csapatot buzdítsanak a hazai lelátón.

Csapatunk univerzális játékosa, Fenyő Balázs így vélekedik az év utolsó összecsapásáról: „Bár a bajnokságban mind a két csapat hullámzó teljesítményt mutat eddig, a Pénzügyőr jóval előttünk áll a jelenlegi tabellán. A Magyar Kupa lebonyolítási rendszere miatt tudjuk, hogy negyeddöntőből való továbbjutás két meccsen fog eldőlni, ezért szerintem kiélezett, jó mérkőzésre lehet számítani, ahol mindkét fél a végletekig fog küzdeni.”

Az összecsapást a SPORTMÉDIA youtube csatornáján lehet majd élőben követni.

Magyar Kupa negyeddöntő
TFSEPSE (12.23. 18:00)
Dr. Koltai Jenő Sportközpont, Budapest

Sok sikert srácok, hajrá TFSE!