Férfi NBI Futsal Magyar Kupa

Magyar Kupa negyeddöntő az Aramis ellen!

Férfi futsalosaink a sikeres alsó-házi nyitányt követően, a Magyar Kupa keretein belül lépnek pályára. Ellenfelünk az – egyébként szintén alsó-házi – Aramis SE együttese lesz.

Riválisunk ismerős lehet számunkra, hiszen a bajnokság alapszakaszában kétszer is megmérkőztünk egymással, de a közös múltunk ennél régebbre is visszavezethető. Történt ugyanis, hogy tavaly az FTC-vel hozott össze minket a sors a kupabán, amely alakulat a mostani Aramis jogelődje vagy ha úgy tetszik az ő licencüket vették át az idény elején, mivel a Fradi nem tudta vállalni a bajnoki indulást.

Az akkori formációból öt játékos is tagja jelenleg a budaörsieknek, akiknek nem sikerült túl jól az ellenünk lévő viadalra való hangolás. Moga Flavius tanítványai 10–2 -es vereséget szenvedtek a Nyírgyulaj otthonában, így igencsak beragadtak rájátszás nyitányán.

Szerencsére mi jóval magabiztosabban állhatunk oda szerdán – tudniillik két fontos játékosunk nélkül is fölényes győzelmet arattunk a Kistarcsa ellen. Ez utóbbi és az Aramis zakójának ismeretében joggal bizakodhatunk egy esetleges továbbjutásban, pláne úgy, hogy ez egy találkozón fog eldőlni.

Kezdés: 20:20

Helyszín: Budaörs, Aramis SE Futsal Csarnok

Hajrá srácok, hajrá TFSE!!