Férfi Extraliga Férfi NBI Röplabda

Következik az év utolsó bajnoki összecsapása!

Extraligás férfi röplabdásaink az év utolsó bajnoki mérkőzését szombaton 14 órától játszák a Szeged csapata ellen hazai pályán.

A TFSE jelenleg a tabella 11. helyén áll, az aktuális ellenfél pedig kettővel előrébb, a tabella 9. helyét foglalja el. Az SZRSE eddigi 11 mérkőzéséből ötöt nyert meg (DEAC, TFSE, MEAFC, Dág, DKSE) és hatot veszített el idén (FINO, VRCK, MAFC, MÁV Előre, Kecskemét, DEAC).

A szegedi röplabdások nem lesznek ismeretlenek fiaink számára, ugyanis már másodjára fogunk velük megvívni a 2023/24-es szezon során. Az előző derbi kiélezett, 3:2-es idegenbeli vereséggel zárult. Azon a mérkőzésen csapatunk offenzív játékkal lepte meg az SZRSE-t, Nagy Gergely tanítványai maximális koncentrációval meneteltek egészen a mindent eldöntő ötödik szettig. Fiaink két ponttal maradtak alul a végjátékban, így azon a megmérettetésen „csak” a pontszerzés sikerült.

Röplabdásaink gőzerővel készülnek az utolsó bajnoki küzdelmükre. Bizakodunk abban, hogy a hazai pálya előnye meg fog mutatkozni ezen az összecsapáson, és plusz lendületet fog adni csapatunknak.

Merkler Ábelnek, csapatunk kettes ütőjének gondolatai: „A Szegeddel még a szezon legelején, októberben játszottunk, ahol nagyon szoros ötszettes meccsen maradtunk alul. Azóta sokat dolgoztunk és javítottunk a hibáinkon, de a szegediek is biztos ugyanezt mondanák el magukról, szóval nagyon izgalmas, jó mérkőzésre készülünk itthon is. Természetesen a célunk ismét a pontszerzés.”

Ezen a mérkőzésen is folytatódik a karácsonyi adománygyűjtés az Age of Hope alapítvánnyal karöltve. Várjuk minden kedves segíteni vágyó szurkoló cipősdobozát a sportcsarnok bejárata melletti karácsonyfánál található „ADOMÁNYPONT”-hoz.

A mérkőzést a Sportmédia youtube csatornáján tudjátok élőben követni.

Férfi NB I Extraliga – 12. forduló
TFSE – Vidux-Szegedi RSE (12.16. 14:00)
Dr. Koltai Jenő Sportközpont, Budapest

Sok sikert srácok, hajrá TFSE!