Röplabda U11 U17

Kalocsai UP – Jöjjön a jól megérdemlet pihenő!

Kalocsai utánpótlásunk az utolsó kört is lefutotta idénre, már csak az U17-nek és U11-nek volt hátra néhány megmérettetés, mielőtt mindenki visszavonul a jól megérdemelt pihenőre!

A fiatalabba Kováts Ágnessel utaztak Leányfalura, ahol 3 összecsapás várt rájuk. Edzőjük elmondása szerint a kishölgyek mindent a tervnek és a felkészülésnek megfelelően hajtottak végre és ezeken felül jó hangulatban zajlott le az egész napjuk. Láthatóan sokat fejlődtek a második fordulóra és ennek szellemében nagy reményekkel várják 2024-et, ahol szintén 3 riválissal csapnak majd össze.

A nagyobbakat Rezák-Szabó Anna kísérte el Taksonyba az osztályozóra. A negyedosztályú csoport alapszakaszából csoportmásodikként jutottka be, így a másik ág első helyezettjével (VSD A) és a harmadosztály sereghajtójával (Taksony) csaptak össze.

A VSD A együttese sikerrel vette az első akadályt, így számítani lehetett arra, hogy egyáltalán nem lesz könnyű dolga a lányoknak, de így is sikerült szettet nyerni ellenük. Sajnos a feljutás kérdése ezzel el is dőlt, de a mieink nem adták föl és az utolsó meccsen apait-anyait beleadva verték a taksonyiakat!

TFSE-Kalocsa – VSD A 1:3 (16:25, 21:25, 25:20, 22:25)
TFSE-Kalocsa – BTDSE 3:0 (25:18, 25:14, 25:13)

Ez volt az utolsó fellépésük idén, így most mindenkit vár a jól megérdemelt pihenés, mielőtt januárban kezdetét veszi a folytatás. Mindenkinek áldott ünnepeket kíván a teljes kalocsai szakág!