Férfi NBII Futsal Női NBI

Kiütöttük a Dunaújvárost, az Újpest meg minket!

NB I-es női futsalosaink a 19. fordulóban a Dunaújvárossal csaptak össze és nagyszerű eredménnyel zártak, ám a másik oldalon NB II-es férfi csapatunk gólzáporos mérkőzésen maradt alul az UTE-val szemben a Felső-házban!

Viza Krisztián csapata a rajt óta lehengerlő eredményekkel kápráztat el bennünket. Ismét a Dunaújvárost fogadták és a legutóbbi hazaival ellentétben, ahol 8-1-re nyertek, most kapott gól nélkül sikerült ugyanezt az eredményt produkálni.

Az első félidőben még „csak” három labda talált utat a kapuba, Benkő Mónika, Kota Gabriella és Kókány Regina jóvoltából, ám a pihenőt követően sem álltak le a lányok. Benkő mesterhármasig jutott, Kota duplázott és feliratkozott a góllövő listára Balogh Noémi és Kovács Nikolett is, így alakult ki 8-0-ás végeredmény.

TFSE – Dunaújváros 8-0 (3-0)
Gólszerzők: Benkő (3), Kota (2), Kókány, Kovács N., Balogh N.

Mindössze 2 forduló maradt hátra az alapszakaszból, előbb Budaörse látogatunk, aztán itthon fogadjuk az előttünk álló és szintén veretlen DEAC együttesét.

Szomorú, de igaz, az UTE gárdája ismét felülkerekedett Németh Péteréken. Legutóbb az alapszakaszban sikerült nekik legyőznie a mieinket Újpesten 2-0-ra, most a Dr. Koltai Jenő Sportközpontot is bevették. A párharc összesen 13 gólt hozott, ebből 8 jutott az ellenfélnek, 5 pedig nekünk.

Jól indult a találkozó, Fritz Attila kétszer is betalált, majd Szabó Koppány csatlakozott, így szűk negyedóra alatt 3-0-ra vezettünk. De, ami eztán történt, azt nem tettük zsebre! Egymás után jöttek a lila-fehér gólok és 8-ig meg sem álltak, mire észbe kaptunk már 3-8 szerepelt az eredményjelzőn. Szabó és Petroff révén még kozmetikáztunk az eredményen, de érdemben nem kerültünk közelebb a vendégekhez.

NB II. Nyugati csoport Felső-ház 2. forduló
TFSE-11Teamsport – UTE 5-8 (3-2)
Gólszerzők: Fritz (2), Szabó K. (2), Petroff, illetve Czerman (3), Szűcs A. (2), Kasza, Kenderesi, Medveczki

A következő körben az egymás után kétszer is nyerni tudó Nagykanizsához látogatunk.

Fotó: Borhi Mihály – TFSE
Forrás: MLSZ