BLSZ I Labdarúgás

Kezdődik a szezon!

BLSZ I-es labdarúgóink számára holnap veszi kezdetét a bajnokság, ráadásul nehéz ellenféllel kell felvenni a versenyt! Elekes mester fiai először a 43. Sz. Építők SK-val szemben lépnek pályára idegenben. Számunkra még csak most fog elkezdődni a szezon, de nem úgy a házigazdának.

Ellenfelünk javában hangolt az évadkezdésre, a Magyar Kupában a Tolna megye I-ben szereplő Bonyhád FC-t büntetőkkel legyőzve jutott tovább a 2. fordulóba. Mindezek mellett a 2021/22-es Budapest kupát is elhódították a Testvériség SE orra elől, akikkel szintúgy találkozunk majd BLSZ I-es bajnokikon idén.

Az Építők csapata az előző szezonban a középmezőnyben zárt (8. helyen végeztek a tabellán). Ugyan nekik már van idén a lábukban meccs, a mi fiaink égnek a bizonyítási vágytól.

A TFSE-s srácok izgatottan várják a holnapi találkozót, pláne, hogy van olyan akinek ez lesz az első BLSZ I-es szereplése. A tavalyi bajnokság tele volt izgalmakkal, főleg az utolsó fordulókban, egészen a 23. körig nem dőlt el a bajnoki cím sorsa. Végül a Budai Futball Club SE ellen folytatott versenyfutásból mi jöttünk ki győztesként és most itt a lehetőség, hogy hosszú idő után újra a budapesti első osztályban szerepeljünk!

Reméljük, hogy emlékezetes bemutatkozás vár ránk a holnapi start során!

43. Sz. Építők SK – TFSE
2022.08.19. 19:30, III: ker. TVE Sporttelep, Budapest

Hajrá srácok, hajrá TFSE!