Férfi NBI Női NBI Röplabda

Kettős hazai rangadó a „D” teremben!

NBI-es női és férfi röpicsapatunk is egy napon lép pályára hazai környezteben! Hölgyeké az elsőbbség 16:00-kor kezdenek a Gödöllővel, majd az urak veszik át a stafétát, este 19:00-tól a GAMMA PARTY.CO-val mérkőznek meg.

Az elmúlt években riválissá váló felek először csapnak össze a 2022/23-as kiírásban. Korábban megszokottá vált, hogy ötszettes, drámai harcba torkollik a TFSE–Gödöllő rangadó, így izgalmakban előreláthatólag most sem lesz hiány. 

Mindkét fél felemásan kezdte az idényt. A mieink megverték az újonc BVSC-t, majd meglepetésre vereséget szenvedtek Balatonfüreden. A gödöllőiek is sikerrel vették a rajtot, utána viszont sima, háromszettes vereséget szenvedtek a legutóbbi évben még kiesőjelöltként ismert, idénre megerősödő Veszprém ellen.

Lónárt Péter tanítványai a sereghajtóval csapnak össze miután a lányok elhagyták a színpadot. Az érkező rivális eddig 4 mérkőzést játszott és mindegyiken kikapott, összesen 2 szettet tudott nyerni, egyet a Szolnok és egyet a Dunaújváros elleni idegenbeliken. Ezzel szemben a mieink csak az éllovas Szegedtől kaptak ki 3-0-ra, a Dág és a Miskolc ellen is sikerült egyet nyerni, sőt a DKSE-vel 2-3-at játszottunk, ami pontrablással párosult.

De még ezen is túllehet menni, hiszen megvertük a Szolnokot, akitől a GAMMA kikapott. A srácok előtt most itt a lehetőség, hogy megszakítsák az eddig vereségek sorozatát. Soron következő ellenfelünk korántsem olyan erős, mint akikkel eddig összecsaptunk és a hazai pálya előnye is nálunk lesz. Reményeink szerint egy nagyszerű küzdelmekkel teletűzdelt szombat este elé nézünk majd a TF „D” termében!

TFSE – GAMMA PARTY.CO (11.05. 19:00)
Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem „D” terem, Budapest

Hajrá lányok/fiúk, hajrá TFSE!