Női NBI Röplabda

Két lábbal a földön

Röplabdás lányaink fantasztikusan kezdték a 2020-as évet. A Budaörs elleni győzelem után a Székesfehérvár csapatát is két vállra fektette Gaitanakis Leonidasz csapata. A 0:3-as eredmény mögött egy végletekig kiélezett és feszült mérkőzés állt.
Tanulva a szezon elején elkövetett hibáinkból most remek módon tudtuk irányítani a mérkőzést és a döntő helyzetek nagy részéből mi jöttünk ki győztesen. Mostmár nem kérdés, a TFSE csapata ebben a szezonban kemény munkával visszaszerezte az ellenfelek tiszteletét!

A mérkőzés után csapatunk régi-új játékosával, Kriegel Évával készítettünk interjút:

1. 0-3! Elsőre egy sima mérkőzésnek tűnhet, de korántsem volt az. Véleményed szerint mi billentette a mi javunkra ezt a mérkőzést?

Az egész mérkőzés alatt éreztem a csapaton, hogy nagyon akarjuk ezt a győzelmet és mindent megteszünk azért, hogy miénk legyen. Jó volt a hangulat a pályán, bár mind a 3 szett elején több pontos hátrányból indultunk, de mégis mindig visszajöttünk magunkra találtunk és elkezdtünk dominálni. Nem volt leesett labda, koncentráltak voltunk, segítettük bátorítottuk egymást.

2. Személyedben egy komoly tapasztalatokkal rendelkező játékossal erősödött csapatunk. Mit gondolsz a jelenlegi keret mire lehet képes az eddig tapasztaltak alapján?

 Amióta a csapathoz jöttem, én eddig csak győzelmet ünnepeltem velük, ami remek érzés, ezért csakis jó tapasztalataim vannak. Ez a keret bármire képes lehet és örülök, hogy mostmár én is a részese lehetek. Remélem, hogy még nagyon sok győzelmet ünnepelhetünk együtt.

3. Hétvégén a Balatonfüred csapata érkezik a ,,katlanba”.
Milyen elvárásokat fogalmazhatok meg magatok felé egy ilyen parádés évkezdés után?

Mindent meg fogunk tenni a győzelem érdekében.
Jelenleg a Balatonfüred az 1. helyen áll a tabellán mi pedig a 3. helyen. Nagyon jó visszaigazolás lenne számunkra egy szoros, izgalmas mérkőzést játszani ellenük, látni, hogy a tabella tetején is bárkivel fel tudjuk venni a harcot és a sok belefektetett munka megtérül. Úgy érzem ez a mérkőzés tartogathat meglepetéseket, csak hinni kell magunkban.

Mi is bízunk benne, hogy szombaton egy remek mérkőzésnek lehetünk szemtanúi és reméljük Éva sorozata sem fog megszakadni, hiszen mióta a csapat tagja: 4 mérkőzés/4 győzelem a csajok mérlege.

Emellett szeretnénk nagyon boldog születésnapot kívánni csapatkapitányunknak, Poór Alexandrának!
Isten éltessen Szandi!:)

Hajrá csajok! Hajrá TFSE!