Férfi NBII Röplabda

Sima győzelem a Fehérvár ellen!

Férfi röplabdacsapatunk pénteken hazai pályán három szettben legyőzte a vendég MÁV Előre gárdáját!

Az első két játékrészben magas hőfokon pörgött a csapat, nagy elánnal, hatékony támadójátékkal, szinte hiba nélkül és sok ász/ászértékű nyitással abszolváltuk az első két szettet. A harmadik felvonásban egy kis pálfordulat következett, sok hiba jellemezte a játékunkat. 4-8, 10-17, valamint 16-22 is volt az állás, azonban a végén kijött a rutin, valamint ellenfelünk rutintalansága, így szerencsére nem került sor még egy szettre és lezártuk a mérkőzést.

Gazsi Péter, ellenfelünk trénere így vélekedett a mérkőzésről:
„Későn fogadta el a serdülő csapat, hogy az ellenfelet erőből nem tudjuk legyőzni. A harmadik szettet már sokkal okosabban, szófogadóan játszottuk 22-ig. Sajnos nem sikerült szettet rabolnunk, viszont ez a mérkőzés jól szolgálta a holnapi korosztályos fordulóra való készülést.”

Csépke Gábor az alábbiakat nyilatkozta a látottakról.
„Az első két szettben jól játszottunk. A két csapat közti reális képet mutatta az eredményjelző. A harmadik szettre egy új felállásban álltunk fel, kissé lankadt a figyelem, így a vendégek tetemes előnyre tettek szert. Egy-egy taktikai-technikai tanács kellett a játékosoknak és sikerült még időben elindítani a felzárkózást. 16:22-ről fordítottuk a harmadik szettet 25:23-ra. Ez nagy szó! Gratulálok a csapatnak! A szezon eleji célkitűzésünket elértük, harmadik helyen tovább jutottunk a rájátszásba!”

TFSE-MÁV Előre Röplabda Akadémia 3:0 (16, 12, 23)

Szép volt fiúk, várjuk a folytatást!

Forrás: TFSE Volley