Röplabda U13 U17

Kalocsai UP – Új rendszer, új lehetőségek, szép győzelmek!

Kalocsai utánpótlásunk U13-as és U17-es csapatai hazai környezetben mérettettek meg október 21-22-én. A bajnoki nyitányok nem csak az ellenfelek, hanem az új szabály megismerésével is szolgáltak.

Szombaton az U13 kezdett Rezák-Szabó Annával. Első ellenfelük a Kaposvár „Fehér” együttese volt, akit szép játékkal tudtak legyőzni 2:1 arányban. A gyerekek teljesítménye dicséretre méltó és sajnos a nagy küzdelem sokat kivett belőlük, így a következő riválisra már nem maradt erejük. A Kaposvár „Kék” csapata 1:2-re diadalmaskodott a mieink felett, de nincs okuk csüggedni, mivel a 3 fős csoport 2. helyén állnak az alapszakaszban.

TFSE-Kalocsa – Kaposvár „Fehér” 2:1
TFSE-Kalocsa – kaposvár „Kék” 1:2

A nagyokat is Rezák-Szabó Anna vezette, rájuk is két mérkőzés várt. Náluk annyiban módosult az eddigi szabály, hogy a meccs 3 nyert szettig tart, akárcsak a felnőtteknél. A napot legnagyobb riválisukkal, a Vitálsporttal kezdték. Ezúttal sem maradt el a maratoni küzdelem, közel 2 órán át harcoltak velük és bánatunkra alulmaradtak 2:3-ra, pontösszesítésben 105:106-ra. Jól jött a pihenő a hosszú viadal után ugyanis a DARC-t 3:0-val ütötték ki, ezzel az 5 csapatos alapszakasz 2. helyére léptek elő.

TFSE-Kalocsa – Vitálsport 2:3
TFSE-Kalocsa – DARC 3:0

A versenynapok lebonyolításában a teljes Kalocsai stáb részt vett, Korsós Anikó, Kováts Ágnes és Rezák Mihály is. Külön öröm, hogy mindkét napon Molnár Lili, U20-as játékosunk vezetett minden olyan mérkőzést is melyben nem a mieink voltak érdekeltek. Ezeken túl Bondor Lara jegyzőkönyv vezetői gyakorlatát teljesítette, amikor éppen nem a pályán volt. Október 28-án pedig vizsgázik, amihez sok sikert kívánunk neki!

Gratulálunk a győzelmekhez és sok sikert a vizsgán Lara!