Férfi Extraliga Férfi NBI Női NBI Röplabda

Teadélután

Szombaton, a legutóbbi röplabda kettősrangadó alkalmával egy új kezdeményezést indított útjára a TFSE röplabda szakosztálya. A mérkőzések közben a Dr. Koltai Jenő Sportközpont VIP termében került megrendezésre egy, a szakosztály támogatására ösztökélő, kísérő esemény. A teadélutánt, melyet a „www.teabox.hu” tulajdonosi segítségével, az „English Tea Shop” teái tettek színessé, minden meghívott felhőtlenül élvezhetett. A megjelentek kellemes beszélgetések mellett köthettek új ismeretségeket vagy ápolhatták régi barátságaikat, miközben a TFSE röplabdásai a pályán szorgoskodtak.

A finom falatok, fantasztikus teák, jó társaság és kitűnő mérkőzések meghozták a résztvevők adományozó kedvét is. Ez az újdonságként ható kezdeményezés sikerességét is bizonyította. A röplabda szakosztály támogatására fogékonyak 10.000 Ft adomány befizetése után egy értékes ajándékcsomagot kaptak köszönetképpen.

Ezen a délutánon megtisztelő volt a helyszínen találkozni egyetemünk rektorával, a sportág élő legendáival, egykori úszó olimpikonokkal, a labdarúgó válogatott múltbéli kitűnőségével, avagy a hazai üzleti élet néhány remek vezetőjével is. Köszönjük nekik, hogy eljöttek!

Különösen hálásak vagyunk azoknak, akik az este végén az „English Tea Shop” ajándékcsomagokkal gazdagodva távoztak.  

Adományozzon 10.000 Ft-ot a TFSE röplabda szakosztályának és engedje meg, hogy támogatását egy szép ETS tea csomaggal köszönjük meg!

A www.teabox.hu nagylelkű felajánlásának köszönhetően az első 20 új adományozónknak újra lehetősége van ajándékban részesülnie.

Az ajándékcsomag tartalma:

ETS 40 Everyday Favorites (5,867 Ft)

ETS 20 The Perfect Grade (1,806 Ft) 

ETS 20 Movers Shakers (1,755 Ft)

ETS 32 Feel Good Moments (6,055 Ft)

ETS 8 utazó teaválogatás (1,243 Ft)

ADOMÁNYOZNI SZERETNÉK!
Szándékát jelezze: marton.ervin@tfse.hu