Női NBI Röplabda

Újabb újonc következik!

Október 28-án, szombaton a Kispest csapatát fogadják női röpiseink hazai pályán, a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban. Soron következő ellenfelünk a 2022/23-as szezonban még az NB II-es ligát erősítette, idén újoncként szerepel az első osztályban.

A Kispest SE 3 vereséggel, 1:9-es szettaránnyal jelenleg a tabella utolsó helyén áll. Az MTK-tól 3:1-re, míg a Gödöllői RC-től és az általunk legyőzött BVSC-től 0:3-ra kapott ki aktuális ellenfelünk.

A kispesti röplabdások nem ismeretlenek a TFSE-s lányok számára, hiszen egyszer már találkozott egymással a két fővárosi csapat egy felkészülési torna keretében. Azon a mérkőzésen három sima szettben múltuk felül a Kispest SE-t.

Lányaink eddig két bajnoki mérkőzésen két győzelemmel állnak. Első mérkőzésükön 3:1-re nyertek a BVSC ellen, második találkozójukat pedig 3:0 arányban hozták A Szegeddel szemben. A 11 szereplős bajnokságban már csak 3 csapat rendelkezik maximális pontszámmal: a Vasas, a Veszprém és a TFSE.

A TFSE csapatának stabil teljesítményt kell nyújtania minél kevesebb hibával az újabb 3 pont könnyed megszerzése érdekében.

Csapatunk fiatal négyesütője, Tátrai Zsanett így vélekedik a soron következő mérkőzésről: „A Kispest SE ellen volt már lehetőségünk játszani, ezért nem lesz teljesen ismeretlen a csapatuk számunkra. Ha megint magabiztos, összeszedett játékot tudunk hozni, akkor újabb sikerrel zárhatjuk a szombati napot és még egy lépéssel közelebb kerülünk az év végi célunkhoz.”

Női NB I. – 3. forduló
TFSE – Kispest SE (10.28. 18:00)
Dr. Koltai Jenő Sportközpont, Budapest

Sok sikert lányok, hajrá TFSE!