Röplabda U13 U20

Kalocsai UP – Jelesre vizsgáztunk hétvégén, de nem csak a pályán!

Kalocsai U13-as csapatunk Rezák-Szabó Anna vezetésével Szigetszentmártonra utazott hétvégén. A február 19-én rendezett fordulón három ellenféllel csaptak össze a megritkult kerettel, ugyanis a kezdőből többen lebetegedtek, de így is nagyon szép eredményeket értek a kishölgyek! Első mérkőzésüket Sülysáppal játszották, ahol 2:1 arányban tudtak diadalmaskodni.

Ezt követően a ráckeveikkel mérkőztek meg, itt az első két szett megnyerése után főleg azoké lett a szerep akik csak nemrég kezdték a sportágat, vagy ez volt az első versenyük és nem sokon múlott, hogy ezt is behúzzák. Két győzelemmel a zsákban fordultak a harmadik körre, itt már érezhető volt a fáradtság. Hiába arattak órási különbségű győzelmet az első felvonásban, a többiben korrigált a KVSRC alakulata, ezzel 1:2 arányban végül övék lett az utolsó szó. Becsülettel megharcoltak a lányok minden pontért, így nap végén emelt fővel indulhattak haza!

TFSE-Kalocsa – Sülysáp 2:1 (25:7, 19:25, 25:20)

TFSE-Kalocsa – Ráckeve 2:1 (25:16, 25:23, 18:25)

TFSE-Kalocsa – KVSRC 1:2 (25:7, 16:25, 14:25)

Külön örömünkre szolgál bejelneteni, hogy Molnár Lili, U20-as játékosunk sikeres vizsgát tett és a későbbiekben röplabda játékvezetőként is találkozhatunk majd vele!

Molnár Lili játékvezető!

Gratulálunk a szép eredményekhez és a sikeres vizsgához!