EEB Egyetemi sport Tollaslabda

Javában zajlanak az összecsapások Miskolcon!

A korábban készített összefoglalóban már említésre került, hogy július 13-tól Miskolcon kerül megrendezésre a tollas és vízilabda EEB. Már javában zajlanak a küzdelmek és a TF-es tekintetek most a tollaslabdára szegeződnek, ahol Kőrösi Ágnes, Tárkány-Szűcs Dóra, Kustán Noémi, Csobod Marcell és Fazekas Bence szállnak szembe a kihívókkal.

Forrás: EUSA

A mérkőzések eredményei élőben is nyomonkövethetők az EUSA honlapján: ITT!

Vagy az alábbi youtube linkra kattintva:

Csapatverseny

Az első riválisnál komoly ellenállásba ütköztünk, ugyanis a sherwoodi erdő betyárjai, kisebb erődemonstrációt tartottak és a meccset végül 5:0 arányban nyerték meg. Kőrösi Ági Csobod Marcellal az oldalán 21:19-re és 21:18-ra szenvedett vereséget, de nem volt sok idő pihenni, ugyanis a páros után egyéniben is bizonyítania kellett. Újabb szoros küzdelem vette kezdetét, melnyek az első szettjében Ági 20:22-re diadalmaskodott! A másodikban 21:18 után, 1-1-es állássnál sajnos a mindent eldöntő harmadik szett a britnek kedvezett.

Forrás: EUSA

Azonban hiába a nottinghamiektől elszenvedett vereség, a holland Groningen Egytemet így is sikerült legyőzni 2:3-as összesítésben! Ági egyéniben 0:2-re, vegyes pársoban pedig 2:1-re diadalmaskodott, így a nap végére egy győzelemmel a zsákban vonulhattak pihenőre a mieink. Másnap reggel a német Cologne Egyetemmel mérkőztek meg és sajnos 3:2-es vereség lett a vége. Öröm az ürömben, hogy Ági egyéniben és női párosban is 0:2-re verte ellenfeleit. A török Marmara Egyetem már nagyobb falat volt, 3:1-re tudtak nyerni, az egy pontunkat ismét Áginak köszönhetjük, amit egyéniben szerzett. Utolsó riválsiuk a Liszaboni Egyetem szintén hasonló eredménnyel tudott győzni ellenük, így a TF a C csoport 3. helyén végzett a csapatversenyben, az aranyérem végül a nottinghamiek nyakába került. Az eredményeket egyéb iránt vegyes / férfi / illetve női páros, valamint egy férfi és egy női egyéni eredménye alapján számolták.

Forrás: EUSA
Egyéni és páros

Vasárnap délutántól már az egyéni és páros összecsapásoké a főszerep és a Fazekas – Tárkány-Szűcs duónk egy győzelemmel és egy vereséggel kezdett. Előbb az ukrán riválist győzték le 2:0-ra, majd az írek borsot törtek az orruk alá és ugyan ezzel az eredménnyel múlták felül őket. Egyéniben 12:20-kor Dóriért, 13:00-kor Csobod Marciért, 15:00-kor pedi Ágiért szoríthatunk, illetve férfi párosunk is parkettre lép a délután folyamán. Női párosban a Kőrösi – Tárkány-Szűcs duó 17:00-kor néz szembe ellenfelével.

Sok sikert mindenkinek, hajrá TF!

Kiemelt támogató

Szakmai Partner

Kövess minket mindenhol!