Férfi NBII Futsal Női NBI

Játékos körkép – újoncok a fedélzeten!

Az év eleje az élet minden területén igencsak mozgalmas és nincs ez másként a klubok terén sem, gondolunk itt elsősorban a játékosok át, illetve eligazolására. Nézzük is meg akkor, hogy miként alakultak a játékosmozgások a női és férfi csapatunk terén!

Kezdjük a hölgyekkel, mégpedig a kapus poszttal, az egyetlen neuralgikus ponttal. Történt ugyanis, hogy mindkét hálóőrünk sérüléssel szenved, harmadik opciónk pedig nem volt, így kénytelen voltunk más csapatnál házalni. Szerencsénkre sikerült megállapodni az Újpesttel, amely együttesnek innen is hálásan köszönjük, hogy elengedték – a nem mellesleg válogatott – Hargas Annamáriát, aminek köszönhetően nem kell aggódnunk ezen a fronton.

A fiúk terén egy érkezőről és egy távazóról számolhatunk be. Előbbi Hegedűs Dániel Hidegkútról, aki – ha úgy tetszik – a Tolna elleni mesterhármasával már igazolta is a hozzá fűzött reményeket. Utóbbi pedig Modaressi Amirehsan, azaz Essit, aki Hollandiában folytatja pályafutását – neki sok sikert kívánunk és örülünk, hogy a sorainkban tudhattuk.

Hajrá lányok, hajrá fiúk! Hajrá TFSE!!