Férfi Extraliga Férfi NBI Röplabda

Ismerős ellenfél következik!

Férfi röplabdásaink a 2023/24-es évad során negyedjére fognak megmérkőzni a Pénzügyőr csapatával, szombaton 19 órától idegenben.

A zöld-fehér rivális jelenleg a tabella 5. helyén áll. Aktuális riválisunk a februári hónapban eddig egy győzelmet tudhat magáénak a Szeged csapatával szemben (2:3), mindemellett két vereséget is elszenvedett már. Egyiket a DEAC ellen (1:3), másikat pedig Dág egyesületétől (3:0) a múlt hétvégén.

Ami minket illet februárban, kikaptunk a Fehérvár ellen itthon (0:3), majd legyőztük a Kecskemétet idegenben (1:3), ezt követően pedig a DEAC vert meg minket 0:3 arányban a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban.

Röplabdásaink ebben a szezonban már háromszor megmérkőztek jelenlegi ellenfelükkel, hiszen a Magyar Kupa negyeddöntőjében is összekerültünk velük. Eddig az összes mérkőzés 3:0 arányú PSE sikerrel zárult, melyek közül a novemberi bajnoki összecsapás bizonyult a legkiélezettebbnek. Bizakodunk abban, hogy a következő fordulóban ismét izgalmas labdameneteket láthatunk.

Csapatunk feladója, Tóth Máté nyilatkozata a mérkőzés előtt: „Az utóbbi két hétben a csapat nagyobb terhelésnek van kitéve az edzéseken, ezzel már inkább a rájátszásban való minél jobb szereplést tartva a szemünk előtt. Mindemellett szeretnénk az alapszakaszt jó eredményekkel lezárni. A pénzügyőr is tele van fiatalokkal, akár csak mi, kiegészülve néhány rutinosabb játékossal. Ha a nyitásaink minőségén javítani tudunk, megnehezíthetjük ezzel az ellenfél játékának a szervezését, akkor szerintem jó meccset játszhatunk. Addig is dolgozunk tovább!”

Férfi Extraliga – 20. forduló
Pénzügyőr SE – TFSE (02.24. 19:00)
Pénzügyőr Sportcsarnok, Budapest

Hajrá srácok, gyerünk TFSE!