Kézilabda Női NBII

Idegenbeli siker!

NBII-es női kéziseink a Rákosmenti KSK vendégeként léptek pályára a 15. fordulóban. Herbert Krisztián tanítványai az előző körben sajnos vereséget szenvedtek az éllovastól, de ez nem zökkentette ki őket és egy szoros mérkőzésen tudtak nyerni idegenben.

A sok helyzet ellenére a szokottnál kevesebb találat született, szerencsénkre mi kezdtünk jobban. Negyed óra játékot követően már 4 gólos előnyünk volt, azonban egy kiállítás miatt erőre kapott a hazai alakulat és felzárkózott. A második játékrészt is hasonlóan jól kezdtük, ismét sikerült ellépnünk, de az öröm nem tartott sokáig.

Forrás: MKSZ

A rákosmentiek több támadást is sikerrel vezettek végig egymás után, aminek következtében ki is egyenlítettek az 54. percben. Ezután jött a fordulat, Hauff Silje zsinórban háromszor is betalált az ellenfél kapujába, amire ők nem tudtak érdemben reagálni, majd Szőke Evelin tette föl a pontot az i-re és alakította ki a végeredményt. Játékosaink közül többen is remekeltek, köztük a már említett hölgyek, akik több mint a góljaink felét szerezték ezen a mérkőzésen, illetve nem szabad szó nélkül hagyni a kapusteljesítményét sem, Vereszky Nóri remek védései mellett a hazaiak hálóját is bevette!

Forrás: MKSZ

Gratulálunk a győzelemhez lányok, csak így tovább!