Férfi NBII Kosárlabda

Hova lehet ezt még fokozni?

NB II-es kosarasaink a 2. helyezett MAFC otthonába látogattak „bepótolni” a 3. fordulót és a házigazda legnagyobb bánatára megőrizték veretlenségüket. Boros Zoltán fiainak ez volt zsinórban a 12. győzelme!

Egymás után 5 idegenbeli összecsapás vár NB II-es kosarasainkra, akik ebből már kettőt lejátszottak a Gödöllő és a MAFC ellen. Ez utóbbira vasárnap került sor és mivel korábban otthon sikerült legyőzni a második helyen álló gárdát, most vendégként kellett bizonyítani. Nem is maradt el a siker!

Az első negyedben 8 pontos előnyre tettünk szert, amit a másodikban még 3-mal megtoldottunk és a nagyszünetre 28-39-es TFSE vezetéssel vonulhattunk. A harmadik menetben jött a K.O., ugyanis az addigi fórunkat újabb 15 egységgel növeltük meg és ezzel gyakorlatilag padlóra küldtük a hazaiakat, majd a záró szakaszban is dominálva végül 55-88-ra nyertük meg a találkozót!

MAFC – TFSE 55-88 (11-19,17-20,9-24,18-25)

Legeredményesebb játékosaink Vígh Marcell, Keresztesi Dávid és Pozsik Zsombor lettek, akik 20, illetve 17-17 ponttal járultak hozzá a sikerhez. A srácok folytatják az idegenbeli kiruccanásokat, következő ellenfelük a 3. helyen álló Közgáz SC lesz január 23-án.

Gratulálunk fiúk!

Fotó: Borhi Mihály – TFSE
Forrás: MKOSZ